Heipä hei kaikki pienet ja isot ystäväni !

Jälleen on vuosi vierähtänyt . Rillintilli löysi taas Oulun ja Tyrnävän ! Oli mukava matkata lumisia maisemia katsellen tänne Pohjois-Pohjanmaalle.  Tänään on mitä arvokkain päivä, tänään Suomi täyttää 90 vuotta ! Tullessani mahtavien luminietosten yli, tein yhteensä 90 lumista kuperkeikkaa juhlapäivän kunniaksi...näkisittepä pitkän punaisen hiippani nyt...se on aivan solmussa ja aivan luminen !

Viime vuonna julkaisin satu-cd:n: Riihitonttu Rillintilli ja tyynyn arvoitus. Se on edelleen myynissä ja  tänä jouluna sitä myydään Kirjakassi-liikkeissä: Kempeleen Zeppeliinissä, Rovaniemellä Sampokeskuksessa, Kauppakeskus Paletissa Kyyjärvellä,Seinäjoella Torikeskuksessa sekä Palmroth-centerissä Virroilla. Lisäksi sitä saa Lahja-Aitta Lentävästä Lampaasta Oulun toriaittakeskuksesta. Muitakin myyntipaikkoja voi vielä tulla. Myös tontulta suoraan on mahdollista satu-cd:tä saada , hinta on 14 €, johon sisältyy yhden cd:n postitus ja toimituskulut.  Suurempien toimitusten määrästä ja toimitustavasta ja postituskuluista sovitaan erikseen. Etusivulla oleva sähköposti on aivan oikea, mutta ei avaudu suoraan sivulta klikattaessa, vaan Sinun pitää itse näppäillä osoite koneellesi. Riihitontun puhelinnumero on 041-4455418 ja tontulle voi myös soittaa muuten vain jutellakseen kivoja joulutunnelmia.

Uusi satu on tulossa "painosta" täksi jouluksi, saa nähdä, minkä verran ehdimme sitä toimittaa täksi jouluksi myyntiin. Uusi satu-cd on jatkoa edelliselle satu-cd:lle, mutta molemmat sadut ovat myös aivan itsenäisiä tarinoita.  Uuden sadun nimi on: Riihitonttu Rillintilli ja Puhina-puuro. Ilmoitan blogissani,milloin ja mistä uutta cd:tä saa. Uusi satu-Cd on saman hintainen kuin viime vuonna tehty.

Saduissa seikkailevat mukavat tonttulan tontut ja muut eläjät, mm. Uunitonttu Umpiuninen, Pikku tonttu-poika Uppana, Käki-Kälkättäjä, Tusina Tuuli, jlapsirakas leppäkerttu-äiti sekä tietysti aittahiiri Hössykkä ja monet muut satumaailman hahmot.

Lähetän ystävilleni rakkaita ja lämpimiä terveisiä sekä toivotan rauhallista ja rentouttavaa joulun alusaikaa kaikille.

Riihitonttu Rillintilli